Despre Noi

Despre Noi

„Cred că omenirea poate face multe lucruri, dar nu pentru că suntem deștepți, ci pentru că putem face cafea.”

arusha company

ARUSHA

- este despre cafeaua din fiecare pungă, prăjită și dezvoltată pentru a-i evidenția caracterul de origine.

Lucrăm doar cu cafea verde de specialitate, ne costă mai mult materia primă, dar știm că toți cei implicați primesc o reemunerație corectă. De la fermier, la trader și la prăjitor. Iar tu te poți bucura de o cafea de specialitate, proaspăt prăjită, corect, și dacă ai nevoie de sfaturi la preparare suntem la un whatsapp distanță! Ne scrii și facem rețeta împreună.

Delia Avram

Delia Avram este născută în 1990, și puțin a știut că la 24 de ani după se va îndrăgosti de cafeaua de specialitate și de oamenii din jurul acesteia. Cu o experiență în domeniu, de aproape 10 ani, ea este persoana care se ocupă de calitatea cafelei. De la găsirea cafelelor verzi, la aducerea lor, profilarea și prăjirea cât și ajustarea rețetelor, dar și de partea de educație, Delia împreună cu o echipă de oameni faini fac tot ce ține de ei ca să păsteze ștacheta sus, ca să scoatem ce e mai bun din fiecare cafea cu ceea ce avem acasă. Campion Național Barista în 2019, și locul 5 internațional la Coffee Masters 2022, Delia întotdeauna caută să exceleze atunci când găsește ceva ce o pasionează, indiferent de domeniu.

delia avram

Prăjim cafea în Maramureș, vindem în toată lumea

Un moment special

Arusha - este despre momentul în care te bucuri de cafeaua perfectă. Este despre clipa de răgaz într-o lume agitată.

Plăcere și dorință

Arusha este plăcerea de a bea o cafea bună, preparată corect. Este momentul tău! Plăcerea ta!

Esența

Lucrăm doar cu cafea verde de specialitate, ne costă mai mult materia primă, dar știm că toți cei implicați primesc o remunerație corectă.

Miroase bine! Și are un gust și mai bun

Arusha este plăcerea de a bea o cafea bună, preparată corect. Este momentul tău! Plăcerea ta! Noi zicem că e mai bună când e savurată alături de cineva. Tu alegi. Noi suntem aici pentru a te îndruma în această călătorie a aromelor!

1
0